Ochelari de soare RAY BAN RB4187 6315/E8 54

ochelari de soare

5 Review(s)
Ochelarii de soare Ray Ban, poate cei mai cunoscuti din lume, au o istorie bogata. Geneza lor se invarte in jurul anilor 1930, fiind initial proiectati pentru pilotii avioanelor de vanatoare din United States AirForce. Cum pilotii experimentau ametel...
Cod: 4920981
Disponibilitate: In stoc
Producator: Ray Ban

511.00 RON

455.00 RON

chrono12.de

Ochelarii de soare Ray Ban, poate cei mai cunoscuti din lume, au o istorie bogata. Geneza lor se invarte in jurul anilor 1930, fiind initial proiectati pentru pilotii avioanelor de vanatoare din United States AirForce. Cum pilotii experimentau ameteli din cauza culorilor intense ale cerului la inaltimi foarte mari, oficialii americani au apelat la Bausch&Lomb pentru a crea ochelari de soare care sa combata aceste efecte. In 1937, modelul Aviator a luat nastere, iar de atunci restul este istorie.

Toate modelele de ochelari de soare Ray Ban sunt create din material de inalta calitate. Luxottica, producatorul Ray Ban, se asigura ca la fiecare pereche de ochelari sunt respectate reguli stricte, tocmai pentru ca produsul finit sa fie unul 100% perfect.

Conga.ro nu lucreaza prin intermediari, ci direct cu producatorul Luxottica. Astfel, toate produsele sunt 100% autentice. Toti ochelarii de soare Ray Ban achizitionati de la Conga vin insotiti de toc, laveta si certificat de garantie pe perioada a 2 ani de zile.

Opinia ta despre produs


photogo.ro